Meest gestelde vragen

Bestelling en levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd is 6-10 werkdagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op de opslag- en transportkosten. Hierdoor kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen. Bekijk de pagina over verzending.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling nemen wij altijd voor onze rekening. Bekijk de pagina over verzending.

Ruilen en retourneren

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Kijk voor de voorwaarden op de pagina over het terugbetalingsbeleid.

Ik wil een artikel retourneren, wat kan ik doen?

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Kijk voor de voorwaarden op de pagina over het terugbetalingsbeleid.

Track en Trace

De Track en Trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging in kan zitten.

Overige vragen

Heb je het antwoordt op jouw vraag niet gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@selectedbymiranda.nl. Ons geweldige team van Selected by Miranda staat 24/7 voor je klaar. ♥︎